top of page

RABOBANK CLUBSUPPORT 2023

BEDANKT VOOR JULLIE STEMMEN!

We zijn super trots op al jullie stemmen tijdens de Rabobank Clubsupport 2023! Dit jaar ontvangt de CC De Blauwe kei een bedrag van € 393,19. Een geweldig mooi bedrag dat ons helpt bij de organisatie van de carnavalsactiviteiten in de wijk Blauwe Kei 

Nogmaals bedankt voor je stem(men)

CC De Blauwe Kei

Carnavalsclub De Blauwe Kei

Carnaval

Carnavalsvereniging , opgericht in 2010 en jaarlijks een carnavalswagen bouwt voor de optocht in Breda en in de wijken Blauwe Kei en Ginneken. Verder organiseren wij carnavalsactiviteiten waaronder een kindermiddag en andere festiviteiten in de wijk Blauwe Kei. Tevens zijn wij de organisator van de carnavalsoptocht in de Blauwe Kei en Ginneken.

Ons doel

Ons bestedingsdoel is jaarlijks het organiseren van onder andere het Bouwersbal, Gezinscarnaval en de Kindercarnavalsmiddag in gemeenschapshuis Erasmus en de wijkoptocht.

Afgelopen jaren

Tijdens Carnaval organiseren wij, al dan niet in samenwerking met andere verenigingen, diverse carnavalsactiviteiten in de wijk de Blauwe Kei, waaronder, maar niet beperkt tot; - Bouwersbal in Gemeenschapshuis Erasmus - Wijkoptocht door de wijken Blauwe Kei en Ginneken - Kindermiddag in Gemeenschapshuis Erasmus - Gezinscarnaval in Gemeenschapshuis Erasmus.

Bedankt!.jpg
IMG-20190304-WA0006.jpg
bottom of page